Buna ziua!

 
     Sunt din Brasov, iar numele meu este Mircea VALEAN. Sunt fotograf, pasiune care s-a desprins din profesia mea de baza, jurnalismul, si care, in timp, s-a transformat intr-o a doua meserie. Am inceput sa ma ocup serios de arta fotografica din anul 2004, dupa un inceput timid cu un aparat foto compact, rudimentar, dar care mi-a deschis un drum ce il voi urma, cu siguranta, toata viata. Celelalte mari pasiuni ale mele (pescuitul, drumetiile, natura - in general) se imbina armonios cu fotografia, iar roadele sunt pe masura.
 
     In ceea ce priveste fotografierea evenimentelor, important de mentionat este ca nu ma ghidez dupa sabloane, evit cadrele banale ce se intalnesc in peste jumatate din lucrarile fotografilor care nu urmaresc din aceasta activitate decat sa stoarca bani cat mai multi din buzunarele clientilor. In concluzie, fac acest lucru cu maxima placere si ma simt castigator atunci cand un client ma recomanda mai departe cu incredere. Lucrez cu aparatura marca Nikon, unul din liderii mondiali in domeniu.
 
     De-a lungul timpului am legat colaborari pentru diverse evenimente cu cameramani si dj profesionisti, astfel ca in momentul de fata putem asigura si aceste servicii la inalt standard calitativ.
 
     Pentru mai multe detalii accesati pagina de Servicii sau contactati-ma direct.
2009 Mircea Valean - www.fo-to-graf.ro